maandag 12 oktober 2009

HALLO THEATER

Vandaag was het dan eindelijk zo ver: onze intocht in het theater. Nadat ik ’s middags met Julian een paar uurtjes aan onze toi toi’s gewerkt heb moest hij als eerste richting theater vertrekken. Het orkest zou om 18.00 uur met een soundcheck beginnen, het ensemble moest om 19.30 uur aanwezig zijn. Bij binnenkomst werden wij door Jeroen geregistreerd en kregen wij onze kleedkamers toegewezen. De meesten zitten met 5 of 6 personen in een kleeedkamer, maar ik heb geluk. Ik zit samen met Henny en Silvia in een kleedkamer vlak bij de grime en de fysio, en, zoals ik gehoopt heb: onze kleedster is Lianne. Tegenover ons zitten Barbara, Jet en Anouk. Een heel gezellig hoekje dus.
Toen iedereen aanwezig was heeft Ruud een toelichting gegeven wat de planning was voor vandaag. Aansluitend hebben wij eerst gecontroleerd of alle kleding aanwezig is en missende delen aan Mieke doorgegeven. Daarna ging iedereen een zender halen. Omdat er maar één persoon is die de zenders bevestigd was er een lange wachtrij. Nadat iedereen voorzien was van een zender werd iedereen één voor één op het podium gereopen om de zender in te stellen, daarvoor moest een tekst gesproken en een stukje gezongen worden. Tenslotte werden alle zenders gezamenlijk getest met “Europa”, “Terug bij af” en “Burengerucht”. Om 22.30 uur waren wij nog niet klaar, maar mochten wij naar huis. Er bleek namelijk een technisch probleem in de orkestbak te zijn, hopelijk is dat morgen opgelost.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie en hopelijk tot ziens in het Theater aan de Parade.

Zondag 18 oktober t/m woensdag 28 oktober 2009

Copyright © 2009 VogelVrij All rights reserved. Theme by Laptop Geek. | Bloggerized by FalconHive. | Distributed by Fractal Enlightenment of Fractal Blog Network