donderdag 3 september 2009

DOOR DE MAND GEVALLEN

De vakantie is bijna afgelopen, dus er waren vanavond al veel meer mensen op de extra repetitie. Na het gezamenlijke inzingen met Steph zijn de ‘red hats’ weer met Peter gaan oefenen. Er is een grote kans aanwezig dat dit lied ingekort wordt, want heel jammer zou zijn omdat het een van de weinige nummers met “Schwung” is, echt zo’n liedje waar je blij van wordt.

Aansluitend hebben wij een aantal scènes doorgelopen en het bleek dat er toch nog veel boeken bijgehaald werden. Ik had mijzelf voorgenomen om in de vakantie heel veel tijd aan het huiswerk te besteden, maar dat is gewoon niet gelukt. Ik vond het heel vervelend dat ik toch nog regelmatig moest spieken, en ik was niet de enige. Er zijn nog een aantal liederen waar de nodige aandacht aan besteed mag worden. Dat bleek vooral toen wij “Terug naar af” en “Altijd de dupe”gingen doen, die hebben wij gewoon nog niet vaak genoeg gerepeteerd. Maar niet alleen het ensemble had last van ‘vakantieamnesie’; Ruud beweerde steevast dat hij scène 16 al gezet had, maar er waren zo veel mensen die die scène nooit eerder gedaan hebben dat dat hooguit op de ‘illegale’ repetitie van 16 juli geweest kan zijn. Nou ja, hoe dan ook nu weten wij ongeveer wat de bedoeling is en moeten wij zien dat wij snel de muziek kennen. Het streven is om vanaf aanstaande zondag geheel zonder boeken te repeteren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie en hopelijk tot ziens in het Theater aan de Parade.

Zondag 18 oktober t/m woensdag 28 oktober 2009

Copyright © 2009 VogelVrij All rights reserved. Theme by Laptop Geek. | Bloggerized by FalconHive. | Distributed by Fractal Enlightenment of Fractal Blog Network